Om NorSkifer

Lang erfaring og lidenskap for kvalitet

 

NorSkifer - Jarle JacobsenFor over 30 år siden startet Jarle Jacobsen det som i dag er NorSkifer. Jarle er oppvokst i traktene rundt Florø, ytterst på den værharde kysten av Vestlandet. Han har eget småbruk, er teknisk utdannet og er levende opptatt av byggekvalitet.

Interessen for skiferstein har Jarle hatt i lang tid. På 90-tallet drev han mest med brukt takskifer. Mange huseigere så ikke verdien av steinen på gamle skifertak. De ville skifte til betongstein eller andre typer tak.

Jarle tok vare på den brukte takskiferen og solgte den videre til kvalitetsbevisste kunder, som visste at de ville få gleden av vakre, slitesterke og miljøriktige tak. Tross alt kan takskifer ha mange hundre års levetid og Jarle hadde øyet for hva som holdt mål. Det var bare begynnelsen..

 

Ny skiferstein fra Altaskifer!


I dag driver NorSkifer med ny stein, fra Altaskifer (ekstern lenke). Det er kongen av skifterstein og et av de eldste skiferbruddene i Norge. Med lange tradisjoner og bærekraftige utvinningsmetoder, så Jarle at Altaskifer var den ideelle produsenten for hans virksomhet.

I tillegg til takskifer, så kunne NorSkifer nå også tilby større sortiment av andre skifertyper som bruddheller, fliser, mur og trinn.

 

Verdien av kunnskap

Øyvind JacobsenFra tidlig av satte Jarle stor pris på å dele sin kunnskap, erfaring og lidenskap for godt håndtverk og kvalitetsmaterialer. Dette smittet over på hans sønn Øyvind, som også er en kunnskapsformidler (i tillegg til skiferentusiast).

Derfor finner du en egen Skiferguide på NorSkifer sine nettsider. Guiden inneholder kunnskapsartikler med svar på en rekke spørsmål du kan komme borti når du vurderer skifer til ditt prosjekt. Artiklene diskuterer viktige tema som pris, fordeler og ulemper, og mye annet du bør vurdere med skifer. Vi anbefaler på sterkeste å sjekke den ut.

Skal vi ta en prat om Skifer?

 • NorSkifer - Jarle-Jacobsen
  Jarle Jacobsen Skiferservice
 • Bruddheller
  Avtale med Altaskifer
 • Norskifer bil
  Nytt navn: NorSkifer
 • Øyvind Jacobsen
  Ny generasjon

Produkter

Hos NorSkifer får du ny stein fra Altaskifer.  Det er kongen av skiferstein.

Fire typer vakre tak
Takskifer
Variert fasong
Bruddskifer (heller)
Faste mønstre
Fliser
Trapper og avsatser
Trinn
Tørrmur og Forstøtningsmur
Mur
Ønsker du andre typer Skiferstein?
Andre Spørsmål?
Ta Kontakt >